- Paradicsomsaláta mozzarellával és bazsalikommal
- Kemencében sült tűzdelt pulyka retek salátával
- Kacsamell körte chutney-val, kaláccsal
- Szarvas terrine füge mustárral
- Rózsaborsos hideg sertésszűz chili-s majonézzel
- Zöldséges szivarkák snidlinges kéksajt mártással
- Rozmaringos csirkemell szeletek baconba csavarva, cukkini rizottóval
- Ropogós kacsacomb borban párolt almával, diós káposztás lángossal
- Aszalt szilvás vörösboros szarvas ragu francia rakott burgonyával
- Egészben sült hátszín gyöngyhagymás-boros mártással, vargányás papardelle
tésztával
- Bőrén sült lazacfilé turbolyás-zöldcitromos fűszervajjal, roston sült
zöldségekkel
- Barackos-túrós palacsinta
- Bazsalikomos eper torta - Vaníliás piskóta, bazsalikomos eperkrémmel töltve
- Tonkababos csokoládé torta - Csokoládés piskóta, fűszeres csokoládé krémmel és karamell szósszal