VACSORA

  • Paradicsomsaláta mozzarellával és bazsalikommal
  • Kemencében sült tűzdelt pulyka retek salátával
  • Kacsamell körte chutney-val, kaláccsal
  • Szarvas terrine füge mustárral
  • Rózsaborsos hideg sertésszűz chili-s majonézzel

  • Tyúkhúsleves gazdagon

  • Zöldséges szivarkák snidlinges kéksajt mártással
  • Rozmaringos csirkemell szeletek baconba csavarva, cukkini rizottóval
  • Ropogós kacsacomb borban párolt almával, diós káposztás lángossal
  • Aszalt szilvás vörösboros szarvas ragu francia rakott burgonyával
  • Egészben sült hátszín gyöngyhagymás-boros mártással, vargányás papardelle tésztával
  • Bőrén sült lazacfilé turbolyás-zöldcitromos fűszervajjal, roston sült zöldségekkel

  • Barackos-túrós palacsinta

  • Bazsalikomos eper torta - Vaníliás piskóta, bazsalikomos eperkrémmel töltve
  • Tonkababos csokoládé torta - Csokoládés piskóta, fűszeres csokoládé krémmel és karamell szósszal